سوئیچ بانکی پذیرنده InfoPars چیست؟
سوئیچ بانکی InfoPars سیستمی برای مدیریت پرداخت است. این سیستم از Front Office و Back Office تشکیل شده و میزان انعطافپذیری این محصول امکان بهوجود آوردن ماژولهای متنوع و غیروابسته را برای صادرکنندگان و پذیرندگان کارت فراهم میآورد. این سیستم همچنین امکان پردازش تراکنشهای مالی و غیر مالی ارسالی از پایانههای فروش، خودپردازها، شعب و مراکز تلفنی را نیز فراهم نموده است.
سوئیچ InfoPars اینفوتک چگونه کار می کند؟
سوئیچ InfoPars اینفوتک Open Source بوده و ساختاری Client/Server و N layer دارد. علاوه بر این، سیستم با EMV هم خوانی داشته و الگوریتمهای رمزنگاری Des و۳Des و RSA و … را پشتیبانی مینماید. این سوئیچ نه تنها خدمات معمول روی خودپرداز و پایانههای فروش (POS) را ارائه مینماید، بلکه توسط قابلیت توسعهپذیری، تضمینکننده رشد خود در طول زمان و ارائهکننده خدمات پیشرفته و به روزتر موردنیاز بانکها و مؤسسات، در آینده است.
چرا سوئیچ بانکی پذیرنده InfoPars اینفوتک؟
این نرمافزار با بهکارگیری تکنولوژیهای روز و قابل اطمینان در پیادهسازی ماژولار توسط متخصصان اینفوتک، به گونهای طراحی شده که توانایی پذیرش حجم وسیع تراکنشهای پرداخت را داشته باشد. از آنجایی که چنین سیستمی نیاز به ثبات و کارایی بالا دارد، از سیستم عامل لینوکس به منظور طراحی و پیادهسازی آن و پایگاه داده عظیم Oracle به منظور مدیریت اطلاعات، استفاده شده است.
ایجاد و راهاندازی خدمات و گزینههای جدید در این سیستم امکان پذیر بوده و شامل کمترین هزینه است. همچنین قابلیت اطمینان، آمادگی برای سرویسدهی (High Availability) و یکپارچگی با سایر اجزاء سیستم از دیگر مزایا و قابلیتهای این سوئیچ است.
سوئیچ بانکی X7چیست؟
سامانهX7 یک سوئیچ بانکی بر پایه معماری نمودار فرآیند Business Process Model Network یا (BPMN) است. این سامانه توسط متخصصان شرکت اطلاعات فنآوری جهانی پارس (اینفوتک) طراحی و پیاده سازی شده است. این معماری شامل Engineو Activity Diagram است. حدود ۱۰۰ نوع نود مختلف در Activity Diagram وجود دارند که با ترکیب آنها می توان هر عملیات بانکی یا غیر بانکی را به انجام رساند.
سوئیچ بانکی X7چگونه کار می نماید؟
بخش Engine در سوییچ X7 با زبان C++ و استفاده از OOP نوشته شده است. در این سوئیچ هر عملکردی که سیستم قابلیت ارائه آن را داشته باشد به یک نود تبدیل خواهد شد، سپس با قرار دادن توالی های مختلف از نودها برای سامانه سوئیچ، فرایندی تعریف میگردد.
سوئیچ بانکی X7از چه راهی به شما کمک می نماید؟
اهداف تولید سوئیچ بانکی X7 شامل دو بخش اهداف عمده و اهداف خاص هستند. اهداف عمده همان اهدافی هستند که از پیاده سازی هر سوییچ بانکی به دنبال آنها هستیم و اهداف خاص قابلیت هایی هستند که X7 را به یک سوئچ بانکی ویژه تبدیل می نماید.
سامانه Back-Officeچیست؟
سامانه Back-Office سامانهای جامع برای رصد، گزارشگیری و مدیریت سوئیچ های پرداخت است. معماری باز این سامانه، امکانات جامعی برای رصد، گزارشگیری و مدیریت سوئیچ های پرداخت و دیگر سرورهای مرتبط با پرداخت الکترونیک، در اختیار کاربران قرار میدهد.
سامانه Back-Officeچگونه کار می نماید؟
این سامانه در حال حاضر به صورت کامل از سوئیچ پرداخت (InfoPars) شرکت اطلاعات فنآوری جهانی پارس (InfoTech) پشتیبانی می نماید و علاوه بر این به سامانه رسید الکترونیک (Evoucher ) اینفوتک نیز متصل است. سامانه Back Office همچنین، از طریق اتصال با پایگاه داده Oracle قابلیت های فراوان دیگری را نیز در اختیار کاربران خود قرار میدهد. با توجه به مدیریت کاربران سامانه، امکان تعریف دستههای کاربری متنوع از جمله مدیریت سوئیچ، کاربران مغایرت گیری، کاربران مرکز تماس، نمایندگان، پذیرندگان و راهبران سوئیچ های متصل به سامانه، امکان پذیر است.
تراکنش ها
پایانه ها
پذیرندگان
سوئیچ های بانکی
خطاها
درگاه های تراکنش
قابلیت ارائه نمودارهای متنوع و خروجی های مختلف
مغایرت ها
تعریف سطح دسترسی کاربران
تعریف گروه های کاربری
تولید انواع فایل بر حسب نیاز
پردازش انواع فایل بر حسب نیاز
تراکنش ها
پایانه ها
پذیرندگان
سوئیچ ها
خطاها
درگاه های تراکنش
سخت افزار سرور ها و پایگاه داده